Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Inloggen
Leden
Businessleden
Contact
Nieuwsbrief
Foodlog Live
Dagelijkse kost
Gezondheid
Voedselketen
Energie
Perspectief
Selectie
IFAMA
Corona-effect
Context
Flash
Reacties
Dagelijkse kost
Gezondheid
Voedselketen
Energie
Perspectief
Selectie
IFAMA
Corona-effect
Context
Flash
Reacties
Menu
Leden
Businessleden
Contact
Nieuwsbrief
Foodlog Live
Lid worden
Inloggen
Menu
Dagelijkse kost
Gezondheid
Voedselketen
Energie
Perspectief
Selectie
IFAMA
Corona-effect
Context
Flash
Reacties
Johan Vollenbroek
Werkzaam in:
Milieubureau MOBilisation
Geslacht:
man
Soort lid:
betalend
Lid sinds:
12-02-2015
Publieke contactgegevens
johan@mobilisation.nl
mobilisation.nl
Biografie
Wij proberen toch nog een beetje natuurkwaliteit in Nederland overeind te houden.
Wij proberen toch nog een beetje natuurkwaliteit in Nederland overeind te houden.
Toon hele biografie
Laat minder zien
Laatste 5 artikelen
12
‘Extern salderen is iets voor boeven en oplichters’
Johan Vollenbroek
10
Heer Rutte, huur een tractor en rijd met onze boeren mee naar Brussel
Johan Vollenbroek
31
Carola Schouten in de remsporen van Henk Bleker? - de minister riskeert onzekere bouwvergunningen
Johan Vollenbroek
20
MOB en partnerorganisaties willen vliegvelden wél houden aan de geldende stikstofregels
Johan Vollenbroek
54
Stikstofdepositie: geen 25%, geen 45% en geen 41% maar 67%
Johan Vollenbroek
Alle artikelen
Laatste 5 reacties
Hier is door RWE en provincie zwaar gesjoemeld met...
Johan Vollenbroek
7 maanden geleden
Suiker in de centrale
As dinsdag is de zitting waarop ook het huidige...
Johan Vollenbroek
7 maanden geleden
Suiker in de centrale
Hallo Nico, ik zie jouw stuk met heel veel...
Johan Vollenbroek
7 maanden geleden
Een bestuurlijk vraagstuk:…
Zo ken ik Nico weer, helaas hangt Nederland ook...
Johan Vollenbroek
7 maanden geleden
Een bestuurlijk vraagstuk:…
Amercentrale is een mooie case van "intern...
Johan Vollenbroek
7 maanden geleden
Suiker in de centrale
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.
Foodlog gebruikt cookies.
Vertel mij meer
Ik snap het