Thuiswerken en bijblijven
Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog
0
Fotocredits: 'Foie gras', Julien Menichini

FlashLuxe kweeklever voor de volle prijs

Ethische foie gras, zonder dierenleed, komt uit de kweekreactor. Daarmee willen de Franse kweekvleespioniers van het merk Gourmey de markten heroveren die om dierenwelzijnsredenen de verkoop van eenden- en ganzenlever verboden hebben. New York bijvoorbeeld. Kweek-foie gras heeft geen last van de problemen waar andere kweekvleesproducenten mee worstelen. In lever zitten geen vezels, in een biefstuk wel. De prijs doet niet onder voor echt. Reken op €50-€70 per pond.

FoodNavigator - ?Ethical foie-gras?: Cultured meat start-up taps duck egg cells to recreate French delicacy , 14 mei 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.